Linda och Gabriel

Stockholm Dance Fox Weekend

Workshop: Fox

Nivå: 3-5

Workshops – Innehåll

På våra workshops kommer vi varva teknik, variation, och musikalitet som förhöjer foxkänslan och skapar omväxling. Vi tar inspiration från kizomban som vi använder för att väva in dynamik och kontraster i dansen. Figurerna och momenten är anpassade till det sociala dansgolvet, och materialet riktar sig både till förare och följare.

 

Om Instruktörerna:

Två mycket erfarna dansare som har spenderat många timmar på både kurs och socialgolv. Med inspiration från kizomba präglas deras foxstil av glädje, känsla, och musikalitet som bygger på teknik och variation. Under varumärket Dancify håller de kurser inom fox och lägger stor möda på att skapa och framföra genomtänkta och högkvalitativa workshops. De var ledare på Svenska Foxveckan 2022 där deras workshops var väldigt uppskattade.”

Läs mer om Gabriel och Linda på https://www.facebook.com/dancify.se

 

 

Deras personliga reflektion om fox:

För oss betyder foxen främst gemenskap och frihet. Nästan alla våra vänner har vi träffat genom foxen och vi lägger stor del av vår fritid på umgänge med dans. Sen finns det få danser som är så bred och tar influenser från så många olika danstilar. Man kan nästan stå still och gunga på stället och det räknas som fox, och man kan göra otroligt avancerande turer och det är också fox.