Program

Insläpp

Frivillig uppvärmning: 11.00 – 11.45
Information för alla deltagare: 11.45-11.55

 

Workshops

Start WS – Del 1: 12.00
Paus: 14.00-14.30
Start WS – Del 2: 14.30-16.30

 

Socialdans

Kvällens Dans: 18.00-24.00
Jack’n Jill tävling:  20.30-21.30

 

Parkering

Finns utanför byggnaden, ingen avgift

 

Upplägg

11.00 och framåt har du möjlighet att komma in till våra lokaler i Hallunda Folkets Hus.
Det kommer att finnas fika till försäljning för den som vill ha en kaffe, bulle, smörgås innan kurserna startar. Vi spelar musik redan kl.11.00 i en av salarna och bjuder in er till en frivillig möjlighet att värma upp med lite dans till en blandad spellista ända fram tills kl. 11.40.

11.45-11.55. Samlar vi lägrets deltagare för en kortare information
Det finns 4 lektions-salar i Hallunda Folkets Hus. Alla salar kommer att ha en trottoarpratare (skylt) utanför där det står ett nummer 1-4 som representerar en workshop.
I varje lektions-sal så kommer det att hållas en workshop som är ca.50 minuter lång, du väljer fritt bland de workshop som finns på schemat. Varje timme kommer du kunna välja bland 4 olika workshops i 4 olika salar.

 

Workshop – innehåll

Se separat information här om innehållet/fokuset i de olika workshop. Notera att en del instruktörer håller 2st WS dag 1 & 2 st WS dag 2, i dessa fall så kommer innehållet att vara snarlika dag 1 som dag 2. Du har alltså möjlighet att ta del av samma workshop både dag ett och dag 2 – observera att det även finns instruktörer som ENDAST undervisar en av dagarna.

Om du är nybörjare – går du för samma instruktörer hela dag ett och sedan blir det nya duktiga instruktörer dag 2 på fortsättningsnivån. Du har också såklart möjlighet att prova på våra andra kurser på Nivå 1. Kizomba och Tango

Kl. 14.00-14.30 kan ni pusta ut och kanske köpa en kopp kaffe och smörgås för att fylla på energin, eller kanske passa på att gå på toaletten under tiden. Vi spelar pausmusik i samma lokal som uppvärmningen var på morgonen.

14.30 – 16:30 är det dags att ta på dansskorna igen och vi kör vi igång igen med del 2 på lägret då du hinner gå ytterligare 2 workshops innan kursdagen är slut 16.30.

 

Fördelningen förare/följare:

Vi kommer att anta ett jämt antal av förare och följare på lägret, Team Amarald har ett stöddansar-team på plats som kommer att hjälpa till att jämna ut fördelningen på respektive workshop. Om du är anmäld tillsammans med en partner så går ni med fördel på samma workshop, vilket kommer att underlätta fördelningen på kursen

 

Partnerbyte

Vi tillämpar partnerbyte på alla klasser som regel, men självklart kan ni välja att inte byta om särskilda skäl föreligger. Prata då med instruktörerna så att de vet om att ni inte byter och varför.

 

Middagsplaner:

16.30 – 18:00
Nu är det kanske dags för matpåfyllnad och om ni inte vill åka iväg någonstans så kan vi rekommendera restauranger runt Hallunda Centrum som ligger bara några minuters promenad från Folkets Hus. Här finner du alla typer av restauranger och kiosker samt mataffärer. Vi kommer stänga danslokalerna men det finns möjlighet att vara kvar i Folkets Hus ända fram tills dansen börjar kl. 18.00.

 

Kvällens Dans

18:00 – 24:00
Väljer du att fortsätta kvällen tillsammans med oss så öppnar vi dörrarna till dansen strax innan 18 så att de som vill vara på plats tidigt kan sätta första dansstegen kl. 18.00, och nu spelas musiken i non stop i den stora danssalen ända fram till kl. 24.00. Det kommer att finnas möjlighet att köpa fika och smörgåsar under kvällen. På detta dansgolv kommer vi att njuta av foxmusik som spelas av de populära och duktiga DJ M&M.

I mellanstora danssalen så spelas alternativ musik av en annan duktig DJ, nämligen….XXXXX, på detta dansgolv blandar vi bugg och fox och här kan det även spelas en och annan tango, kizomba och även swinglåtar. En blandning som vi hoppas passar alla. Vi spelar pass 1 från kl. 18.00-20.30 och därefter har vi våran foxtävling i denna sal, den har utformningen jack’n Jill och kommer att bedömas av handplockade domare. Mer info om tävlingen finner du längre ner. Musiken fortsätter sedan att spelas efter att tävlingen är klar 21.30 – 24.00

20.30-21.30 Jack’n Jill
En tävling där paren lottas ihop, ni har alltså ingen aning vem ni kommer att få dansa tillsammans med.