Johan

Stockholm Dance Fox Weekend

Workshop: Fox

Nivå: 2

Workshop –  Innehåll: 

Detta kan ses som en fox fortsättningsnivå där vi varje workshop tar upp ett nytt ämne och dyker ner i det tekniska för både förare och följare. Här kan du välja att gå alla WS eller bara en specifik WS om du vill nöta något specifikt

WS 1 – Teknik

Teknik Den här workshopen vänder sig till alla oavsett hur mycket eller lite fox man har dansat. Vi går igenom grunderna vad som är viktigt att tänka på både för förare och följare.

WS 2 – Flöde i Dansriktning

Flyt i dansriktningen Hur får jag ett flyt i min dans och framförallt i dansriktningen? Vad behöver jag tänka på.

WS 3 – Rotationer

Hur gör jag snurrar/rotationer? Vad behöver jag tänka på. Snurra på hel- eller halvtakt? När passar det är snurra/rotera?

WS 4 – Fox på Socialgolvet

Variation Hur kan jag variera min dans? Vi går igenom några olika förslag

 

Om Instruktörerna:

Johan Berg

“Jag är född och uppvuxen i Karlstad i en familj med mycket sång, musik och dans. Att dansa är fantastiskt kul och har man roligt, så anser jag att man lär sig nya saker mycket lättare. Jag ser individen även om det är pardans och jag vet att vi lär oss olika fort, på olika sätt vilket gör att jag på ett pedagogiskt sätt väver in teknik, musik och humor i min undervisning”. mer om mig… En glad kille från Karlsta’ tänker ni… ”å så ärrä” men visste ni att jag dessutom är grym på Flossa & Jerusalema! Älskar improvisationsteater, har svart bälte i ordvitsar och jag har blandat drinkar med Joker i Rederiet! Läs mer om johan här och följ hans företag på https://www.facebook.com/johanbergatwork

 

Maria Johansson

info kommer..

Deras personliga reflektion kring fox:

”Fox för mig är att verkligen lyssna och känna in den låt som spelas och sedan förmedla det till den jag dansar med och skapa en underbar dans tillsammans under 3-4 minuter och därefter ”vakna upp” med ett härligt leende”

-Johan Berg